Altijd het juiste contract bij de hand?

Gebruik onze voor en door ondernemers ontwikkelde modellen - binnenkort beschikbaar

30+

Modelcontracten
(en meer in ontwikkeling)

15+

Juridische modeldocumenten
(en meer in ontwikkeling)

20+

Jaar juridische ervaring met
contracten in het bedrijfsleven

Samenwerking

Wij ontwikkelen onze modellen samen met jou en al onze andere klanten, zodat de inhoud niet alleen juridisch klopt, maar ook voor je onderneming 

Juridisch zelfredzaam

Wij leren je het juridische werk zoveel mogelijk zelf te doen (als je dat wilt), inclusief het tijdig signaleren dat een jurist erbij halen verstandig is 

Ondersteuning

Wij kijken mee naar de situatie die je contractueel wil vastleggen om je het juiste contract te kunnen verstrekken en we geven je tips behorend dat contract. 

Ontzorgen

De kans is klein dat je ondernemer bent geworden, omdat je je graag bezig houdt met de juridische zaken van je onderneming (tenzij je net als wij jurist bent). 

Met onze dienstverlening hoef je je geen zorgen meer te maken over de juridische kanten van het ondernemen. Wij zorgen dat je altijd het juiste modelcontract of juridisch document tot je beschikking hebt. 

Altijd een model beschikbaar

We willen niet alleen juridisch goede modelcontracten en modeldocumenten. We willen ook modellen die jij als ondernemer nodig hebt.

Als het modelcontract of het juridisch document dat je zoekt nog niet beschikbaar is, dan ontwikkelen we een model voor jou én alle andere ondernemers. Met elkaar laten we zo onze database groeien.

Wij willen onszelf als juristen zoveel mogelijk overbodig maken.

Juridisch zelfredzaam

Wij bieden op een laagdrempelige manier kwalitatief goede contracten en andere juridische documenten aan die zijn ontwikkeld samen met ondernemers zoals jij. 

Wij leren je hoe je hiermee aan de slag kunt gaan én wanneer het verstandig is om er een jurist bij te halen. Uiteraard kunnen wij extra juridische ondersteuning bieden wanneer dat nodig is.   

Community

In onze community kan je terecht met je (anonieme) vragen over contracten en andere juridische zaken bij ons én bij je collega-ondernemers. 

Want sommige vragen zijn misschien wel juridisch, maar je wilt het niet altijd juridisch oplossen. Wie kan je dan beter helpen dan een ondernemer die al eerder met zo’n situatie te maken heeft gehad? 

Ondersteuning

Wij staan altijd voor je klaar om samen met jou te checken of je het juiste contract wil gaan gebruiken voor deze situatie. 

Een stap die je bij ons niet alleen hoeft te zetten. Vooraf even stil staan bij het goed beoordelen van de situatie kan grote problemen op een later moment voorkomen.

Voorkom onnodige problemen!

Het niet goed regelen van je contracten en juridische documenten kan kostbaar zijn:

Vertrouwen

​ Vertrouwen Een nieuwe deal sluiten met een zakenrelatie verloopt een stuk gemakkelijk met een goed contract

Preventie

Vooraf nadenken over de inhoud van het te sluiten contract en een goede verwoording zorgt voor minder problemen achteraf

Tijdbesparing

Juridische zaken goed regelen scheelt veel tijd als er iets mis gaat door minder uitzoekwerk en discussies

Zaken op orde

Een goede juridische organisatie zorgt voor een stabiel bedrijf met minder problemen, waardoor de focus op de klant kan blijven

Lagere kosten

De lage investering vooraf leidt tot minder hoge kosten achteraf  

Community

Samen met andere ondernemers kun je het met een klein beetje hulp best heel veel zelf, ook juridische zaken

Binnenkort beschikbaar

Elke maand 20% korting op de abonnementskosten?
Meld je nu alvast aan en gebruik de code: JRMODEL19