Over Just Legal

Juridische zaken praktisch en goed geregeld voor ondernemers

Missie

Elke ondernemer van klein tot groot zonder een eigen jurist in dienst is gebaat bij een goede externe bedrijfsjurist, die de ondernemer proactief kan adviseren passend bij uw organisatie. Een goede jurist probeert waar mogelijk problemen te voorkomen. Elke ondernemer moet de mogelijkheid hebben om juridische problemen te voorkomen, ook als u geen bedrijfsjurist in dienst kan en of wil hebben.

Ons ultieme doel? Zorgen dat u ons niet meer nodig heeft.

De oprichter

Stephan Dunweg

Stephan heeft meer dan 25 jaar ervaring met het juridisch adviseren van ondernemingen, waaronder fabrikanten, franchisegevers en retail, financiële sector, media en creatieve sector, online/webwinkels, uitzend- en detacheringssector en MKB bedrijven. In de non-profit kan Stephan de grotere NGO’s onder zijn klantenkring rekenen als ook het commissariaat voor de media. Hij is onder andere gespecialiseerd in het bedrijfs- en contractenrecht, toezichtwetgeving (Privacy, WFT) alsmede intellectueel eigendom/licenties.

 Als adviseur of auditor op het gebied van privacyrecht heeft hij gewerkt bij financiële instellingen, e-commerce, retail, fabrikanten, zorgsector, onderwijs en NGO’s.